OM

Da Billetto er den billett- og eventplattformen med flest arrangører i Norden, ser vi det som vårt ansvar å feire gjenåpningen med et smell.

Dette gjør vi gjennom festivalen vår kalt “Together Again”. Her støtter vi våre event-arrangører og promoterer deres Billetto-eventer, som tar plass under den forventede gjenåpningen av samfunnet, fra april til juni 2021. Vi promoterer arrangørenes eventer gjennom våre egne kanaler, både gjennom annonser på sosiale media og presseuttalelser i media.

I dag er det perfekte tidspunktet for å begynne billettsalget til vår- og sommer-eventer.

Fra Billettos data vet vi at de fleste billetter selges to måneder før et event starter. Våre arrangører, som begynner først, vil derfor vinne mest på gjenåpningen.

FAQ

Hvorfor er festivalen i april til juni?


Når samfunnet først åpner opp, vil de første eventene være de mest populære og dem som huskes best. Nå som vaksinene blir mer tilgjengelig, er det forventet at samfunnet åpner opp i april. April kan kanskje være litt for tidlig for noen arrangører, men vil kanskje være et perfekt tidspunkt for andre. I slutten av juni forventer vi at de fleste eventer kan gå som normalt på et eller annet vis. Vi kan ikke endre pandeminen, men vi ønsker likevel å bidra med så mye vind i seilene som mulig når det kommer til gjenåpningen og den store folkefesten som følger med.
Hvorfor bør jeg være tidlig ute med mitt event?


Vi vil sørge for at Billettos arrangører kan starte opp forretningene sine på nytt, for deretter å gi nytt liv til event-industrien når restriksjonene lettes. Billettkjøpere er mer enn klare til å kjøpe billetter til eventer som tar plass denne våren og sommeren. Folk har alltid kjøpt billetter på forhånd, og ved å selge billetter nå, gir man folk litt optimisme og noe å se frem til.
Er det virkelig en festival?


Du kan se det som en kampanje hvor Together Again Festival er en paraply-festival for alle faktiske Billetto-eventer som finner sted i april til juni. Billetto har dermed valgt å opprette en festival, hvor alle Billettos arrangører er medarrangører, fordi eventet deres er en del av festivalprogrammet.
Hvordan kommer Billetto til å markedsføre eventet mitt?


Billetto vil promotere festivalen og alle eventene til arangørene i nyhetsbrevet til våre abonnenter, både på nettsiden vår og i appen, og gjennom betalt annonsering i sosiale media og på Google.
Alle offentlige arrangementer i regi av Billetto fra april til juni vil bli promotert, uansett når eventene publiseres.
I kundestatistikken til eventet ditt kan du se mengden trafikk som kommer fra Billettos promoteringsaktiviteter.
Hvordan kan Billetto hjelpe meg med å følge de nåværende restriksjonene?


Billetto tilbyr blant annet disse funksjonene for at du kan arrangere et trygt event:

  • Kontaktløs skanning med appen vår. Les mer
  • Sitteplasser med sosial distanse. Les mer
  • Gjentakende eventer med flere tidspunkter ved begrenset publikumskapasitet. Les mer
  • Personlige billetter. Les mer
  • Billettoverføring. Les mer
  • Tilbud om avbestilling som et tillegg dersom uforutsette og uunngåelige omstendigheter kommer i veien for billettkjøpernes deltakelse. Les mer
  • Innsamling av kontaktinformasjon. Les mer
  • Enkel og kostnadsfri mulighet til å utsette eller i verste fall kansellere eventet ditt. Vi informerer kundene og håndterer refunderingen av billettene. Les mer

KONTAKT OSS

  • Facebook
  • Instagram
Billetto-logo.png
Back to top arrow

©2021 Billetto